Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Stichting de figurant Stichting de figurant
Voor al die mensen die nu interesse in en tijd over hebben, willen we een ieder uitnodigen om eens aandachtig een kijkje te komen nemen op die site. (www.defigurant.nl) Kijk bijvoorbeeld onder de knop “home” naar films en video’s…je ziet er o.a. 7 speciaal opgenomen liederen van de gastenkamer…een klein concertje bij je thuis. (Thuiskamerconcert!!)
Ook vind je er het laatste nieuws vanuit Oeganda, terwijl je ook rustig naar een stukje film kunt kijken van het Amecetwerk in Oeganda van voor de Coronatijd.
Dus…kom kijken op onze website en we wensen je een inspirerend inkijkje toe, blijf gezond en om elkaar denken en denk ook aan jezelf, Gods zegen gewenst!
Dank voor al jullie steun aan het werk van Amecet in Oeganda.

Vrede en alle goeds,
Cor de Rijke, Gerrit Dieleman, Theo van Teijlingen (St. de Figurant)
En vanuit Oeganda: Els van Teijlingen
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Expositie in de Nicolauskerk
‘De liefde voor kleur inspireert me’
Vanaf zondag 28 juni zal er weer een nieuwe expositie hangen in de Nicolauskerk. Dit keer zijn het werken van Tatiana Aguveera. Tatiana is geboren in Rusland en woont sinds 2016 in Zeeland. Op haar website schrijft ze over zichzelf en over haar werk:  meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.