Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Stichting de figurant Stichting de figurant
Voor al die mensen die nu interesse in en tijd over hebben, willen we een ieder uitnodigen om eens aandachtig een kijkje te komen nemen op die site. (www.defigurant.nl) Kijk bijvoorbeeld onder de knop “home” naar films en video’s…je ziet er o.a. 7 speciaal opgenomen liederen van de gastenkamer…een klein concertje bij je thuis. (Thuiskamerconcert!!)
Ook vind je er het laatste nieuws vanuit Oeganda, terwijl je ook rustig naar een stukje film kunt kijken van het Amecetwerk in Oeganda van voor de Coronatijd.
Dus…kom kijken op onze website en we wensen je een inspirerend inkijkje toe, blijf gezond en om elkaar denken en denk ook aan jezelf, Gods zegen gewenst!
Dank voor al jullie steun aan het werk van Amecet in Oeganda.

Vrede en alle goeds,
Cor de Rijke, Gerrit Dieleman, Theo van Teijlingen (St. de Figurant)
En vanuit Oeganda: Els van Teijlingen
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.