Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Jaarplan diaconie Jaarplan diaconie
Hieronder treft u een opsomming aan van een aantal bestaande en voorgenomen activiteiten vanuit de diaconie.
 
 
Autodienst Autodienst
Deze is bestemd voor mensen die geen vervoer hebben om b.v. de kerkdiensten, gemeenteavonden of andere kerkelijke activiteiten bij te wonen. Contactpersoon: de voorzitter van de diaconie (zie kerkblad)
 
Kerkdienstgemist Kerkdienstgemist
Onderhouden van contacten met gemeenteleden die de erediensten via kerkdienstgemist.nl mee vieren. Contactpersoon bij problemen: De voorzitter van de diaconie (zie kerkblad)
 
Vluchtelingenwerk Vluchtelingenwerk
Vluchtelingenwerk Zeeland. De diaconie is contact adres als zich hier vluchtelingen e.o asielzoekers vestigen.
 
Ouderenwerk Ouderenwerk
Ondersteuning van het etentje voor de alleenstaanden en boekje bij Bidzondag.
 
ZWO commissie ZWO commissie
De Z.W.O. commissie. Van 2023 tot en met 2026 doen wij mee in “Delta voor Colombia”. Samen met héél veel andere gemeenten in Zeeland ondersteunen wij een aantal projecten van Kerk in Actie in Colombia.

De ZWO-commissie zal dit jaar enkele leuke acties organiseren om de projecten bekend te maken en geld in te zamelen. Ook brengen we in de 40dagentijd ieder jaar binnenlandse projecten onder de aandacht.

Verder willen we ook dit jaar als “Groene Kerk”, duurzaamheid en zorg voor de schepping met elkaar vorm gaan geven. Voor meer informatie: Jeanette Binnekamp
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.