Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Expositie in de Nicolauskerk Expositie in de Nicolauskerk
Nanda is geboren in Amsterdam en na wat omzwervingen neergestreken in Zeeland. Haar hele leven is ze gefascineerd door de natuur; hoe licht, lucht de sfeer om ons heen steeds doen veranderen. Het Zeeuwse landschap vindt zij bij uitstek een plek om dit te ervaren. Een paar jaar geleden heeft ze haar oude passie hervonden en is  weer gaan schilderen. Schilderen geeft haar, naar eigen zeggen, de mogelijkheid om uiting te geven aan hoe zij de wereld om zich heen ziet en beleeft. Daarvoor gebruikt zij uiteenlopende technieken en stijlen, afhankelijk van wat op dat moment bij haar past. Ze werkt graag met acrylverf vanwege de snelle droogtijd en de mogelijkheid om de verf te combineren met andere materialen.

Namens de kunstcommissie,
Corine van Eck
terug
 
 
 

Inloggen


 
Petrus veertigdagentijdkalender
 
 
Expositie in de Nicolauskerk
'Met kleur en textuur vertel ik wat ik zie en beleef'
Van 4 januari tot 4 april exposeert Nanda van der Vliet in de Nicolauskerk.
Haar werk is elke zondag te zien rondom de kerkdienst, maar ook op de zaterdagen 10, 17 en 24 februari en 30 maart van 14.00 tot 17.00 uur. Nanda is dan zelf aanwezig. meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.