Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep december 2017 Een bericht van de Roemeniëgroep december 2017
In december worden er weer kerstbomen verkocht. De gehele opbrengst is voor Roemenië. De bomen worden vanaf 1 december verkocht aan de Stadseweg 2 bij Kees en Annemien Magnus. Er zijn ook dit jaar weer verschillende formaten en verschillende soorten. Er is dus vast voor ieder wat wils.
Met de opbrengst willen we het kinderinternaat in Vice ondersteunen. Het internaat moet geïsoleerd worden. Zoals u weet, zijn de winters soms erg koud in Roemenië en de zomers erg heet. Een goede isolatie van een gebouw is dan van groot belang.  Wij willen daar graag een financiële bijdrage aan leveren.
We hopen daarom veel kerstbomen te verkopen!
Op zondag 17 december worden er na de kerkdienst  kerststukjes verkocht. De opbrengst van deze stukjes gebruiken we om de levensmiddelenpakketten te bekostigen die op kerstavond worden uitgedeeld aan de armste inwoners van Vice.
 
U ziet, we zijn zeer actief om de inwoners van Vice en de kinderen van het internaat een warme kerst te bezorgen.
We wensen u een fijne kerst en een heel goed 2018.
 
Namens de Roemenië groep,
Esther van Aartsen
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.