Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep okt. 2017 Een bericht van de Roemeniëgroep okt. 2017
Op 7 juli hebben we een wasmiddelenactie gehouden voor Roemenië. Nel Eggebeen stond in de MCD om wasmiddelen in ontvangst te nemen van de mensen die onze actie wilden ondersteunen. Ook kon u uw wasmiddel zoals gebruikelijk weer naar de Brug brengen. De actie is goed verlopen. We hebben in totaal  100 liter wasmiddelen opgehaald. Daar kunnen weer heel wat wassen van gedraaid worden!
In de nacht van donderdag op vrijdag 29 oktober vertrekken Bram en Sjaak met een afgeladen auto met overdekte aanhangwagen met incontinentiemateriaal, wasmiddelen, kleding, lakens en dekens richting Roemenië. We konden dit jaar helaas niet over een bus beschikken. Kees en Rein zullen met het vliegtuig gaan. Op zaterdagavond zullen ze allemaal als het goed is in Vice arriveren. Voor Rein en Kees is het alweer een aan aantal jaren geleden dat ze naar Roemenië geweest zijn en het zal fijn zijn om de mensen uit Vice en Chesau weer te ontmoeten.
We hebben sinds dit jaar een nieuw contactpersoon in Vice. Het is een leerkracht van de school en ze heet Eva en zal het mailcontact gaan onderhouden. We vonden het ook belangrijk om haar persoonlijk  te ontmoeten om het contact nog beter te laten verlopen.
In het volgend kerkblad kunt u  het verslag van deze reis lezen.
 
Met vriendelijke groet,
Esther van Aartsen
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Gezinsdienst thema 'Superhelden'
Zondag 5 februari
Start om 10.00 uur
In de Nicolauskerk.
Samenwerking kerk en school
Koffie/thee met lekkers na afloop en gelegenheid om elkaar te ontmoeten
Weet dat u/jij welkom bent!
 
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.