Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

za 15 februari 2020

Groene wandeling

Locatie: 
 vertrek bij de Brug
Tijdstip: 
 14:00 uur  - 16:00 uur

Erik Speksnijder heeft een aantal gemeenteleden benadert om iets te vertellen en/of laten zien van hun 'groene passie'. Dat heeft geleid tot een bijzonder inspirerend en leuk programma voor jong en oud.
De wandeling start zaterdagmiddag om 14.00 uur bij de Brug en zal daar rond 16.00 uur eindigen. Wie niet kan/wil wandelen mag natuurlijk ook op de fiets meedoen of met de auto.
Opgeven is niet noodzakelijk, maar in verband met een koffie/thee/limonademoment onderweg wel fijn. Dit kan via pgwwinterwerk@gmail.com of de poster in de kerk.
ds. C.A. van Eck

terug
 


 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.