Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

di 3 december 2019

Workshop 'Een kerstengel van herinneringen'

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 19:30 uur

Een kledingstuk of lapje stof kan je doen herinneren aan een dierbaar persoon of een bijzondere gebeurtenis. Juist door de mooie herinneringen kun je er niet makkelijk afstand van doen. In deze workshop verwerken we de stof tot een mooie kerstengel. Heb je niet zo'n bijzonder lapje stof, maar voel je wel de behoefte om een kerstengel te maken, dan kan dat ook. Koop in dat geval stofjes met favoriete kleuren of patronen die je een bijzondere herinnering geven. Zelf meenemen: lapjes stof, naaigaren en naald(en), schaar, eventueel knoopjes.
De workshop wordt gegeven op dinsdag 3 december om 19.30 uur in de Brug. Minimaal aantal deelnemers 5. Aanmelden kan t/m 1 december via de poster, via pgwwinterwerk@gmail.com of bij ondergetekende.
ds. C.A. van Eck

terug
 


 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.