Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

do 12 december 2019

Ouderenkerstfeest 2019

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 14:30 uur

De collecte van deze middag gaat naar de Zonnebloem. De Zonnebloem organiseert activiteiten en vakanties voor volwassenen met een lichamelijke beperking. Wie gezond is, vindt het vaak vanzelfsprekend even naar de supermarkt te lopen voor een boodschap of met de (klein)kinderen naar het park. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn dit soort eenvoudige dingen niet altijd zo vanzelfsprekend. De Zonnebloem vindt dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn voor een dagje uit of een vakantie en organiseert daarom al 70 jaar allerlei activiteiten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Voor dit mooie doel willen wij tijdens de kerstviering collecteren.
U kunt zich voor de kerstviering aanmelden bij Tiny van den Dries, Marian Janse of Marianne van der Weele. Doet u dit alstublieft voor 1 december.
U kunt bellen of de antwoordstrook van de uitnodiging gebruiken die u inmiddels thuis heeft ontvangen.
- Tiny van den Dries, Vliedbergstraat 91, tel: 581525
- Marian Janse, Burg. C. Koertstraat 8, tel: 581630
- Marianne van der Weele, Veerweg 24, tel: 582014
Wij zien u graag bij de kerstviering!

Met vriendelijke groet,
Marianne van der Weele

terug
 


 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.