Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

wo 27 november 2019

Dankdag

Locatie: 
 Nicolauskerk en de Brug
Tijdstip: 
 18:00 uur

Om te beginnen is er om 18.00 uur een gezellige maaltijd in de Brug. Voor de verandering eten we geen stamppot maar pannenkoeken.
Voor € 3,00 pp kun je pannenkoeken eten zolang de voorraad strekt. De opbrengst gaat naar de Urdu-gemeente in Nederland (lees hier het artikel van de Z.W.O. commissie), vertegenwoordigers daarvan zijn ook bij de maaltijd aanwezig. Op zondag 10, 17 en 24 november kunt u op de flip-over in de hal van de kerk aangeven dat u pannenkoeken wilt bakken en/of wilt mee-eten.
Om 19.00 uur zal er een zangdienst zijn. Het programma van deze zangdienst wordt samengesteld uit liederen die u/jij mag aandragen. Geef je favoriete (dank)lied, uit welke bundel dan ook, door en wellicht zingen we dat in de dankdienst. De liederen kunnen tot 17 november worden ingeleverd via , de collectezak of de dominee. Er zijn al een aantal liederen aangeleverd, zorg dat uw/jouw lied daar bij is!
Aan de zangdienst zal ook een gelegenheidscantorij meewerken bestaande uit gemeenteleden en onder leiding van Cor den Haan. Zij zijn al enkele weken met veel plezier aan het oefenen. Tijdens de dienst wordt gecollecteerd voor de voedselbank, een passende bestemming voor een dankdagcollecte.
Na de zangdienst is er koffie en thee in de Brug en wordt de rest van de avond veelbelovend ingevuld door de Z.W.O. commissie.
Zorg dat je deze dankdag niet mist.
ds. C.A. van Eck

terug
 


 
 

Inloggen


 

Gebedskring
datum en tijdstip 25-02-2020 om 19:15 uur
meer details

Leesavond
datum en tijdstip 28-02-2020 om 19:45 uur

meer details

Catechisatie
datum en tijdstip 02-03-2020 om 18:30 uur
meer details

Catechisatie
datum en tijdstip 16-03-2020 om 18:30 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.