Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk maart

Kinderen in de kerk maart
Zondag 6 maart
Crècheleiding                :  Monicque S. en Claudia
Kindernevendienst         :  Hilde
Kriebels
Tijdens een maaltijd zalft Maria de voeten van Jezus met kostbare olie. Judas Iskariot vraagt of het geld van de olie niet beter aan de armen gegeven had kunnen worden. Maar Jezus vertelt dat Maria dit gedaan heeft voor de dag van zijn begrafenis.

Zondag 13 maart
Crècheleiding                :  Tamara M. en Melissa
Kindernevendienst         :  Tamara N.
Johannes
Een paar Grieken die in Jeruzalem Pesach vieren, willen Jezus graag zien. Jezus vertelt over een graankorrel, die moet sterven om vrucht te dragen. Zo zal het ook met hem gaan.

Zondag 20 maart
Crècheleiding                :  Monicque S. en Simone
Kindernevendienst         :  Jelle
De helper van God
Johannes vertelt over Jezus. Als hij goed wil uitleggen wie Jezus is, kan hij woorden gebruiken die de profeet Jesaja heeft opgeschreven over de helper van God. Die helper is kwetsbaar en wordt door de mensen uitgelachen. Toch is hij degene die de mensen helpt.

Zondag 27 maart
Crècheleiding                :  Melissa en Dirdry.
Kindernevendienst         :  Mary
Houd me vast
Jullie zitten vast aan Mij, de druiventak. En dat is goed. Want jullie hebben Mij nodig. En als jullie dicht bij Mij blijven en Mij vasthouden, dan zullen jullie groeien en bloeien. Het zal goed met jullie gaan. Zo is het voor alle mensen. Als jullie luisteren naar wat ik zeg, dan zal mijn vader zorgen dat het goed met jullie gaat. Net zoals een boer zorgt dat het goed gaat met zijn druiven.’

 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.