Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk juni

Kinderen in de kerk juni
Zondag 4 juni
Crècheleiding             :  Tamara M. en Maaike
Kindernevendienst      : Dirdry
Zo gaan we verder
Na zijn opstanding vraagt Jezus zijn leerlingen om naar Galilea te komen. Daar geeft hij hun de opdracht om alle volken tot zijn leerlingen te maken en mensen te dopen in de naam van de Vader, de Zoon en de heilige Geest.
 
Zondag 11 juni
Crècheleiding             :  Dinique en Monique W.
Kindernevendienst      : Jelle
De vrienden van Jezus
Jezus roept de tollenaar Matteüs met zich mee. De farizeeën vragen waarom Jezus omgaat met mensen die verkeerde dingen gedaan hebben. Hij legt uit dat hij juist gekomen is voor mensen die hem nodig hebben. Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieke mensen wel!

Zondag 18 juni
Crècheleiding             :  Dirdry en Monicque S.
Kindernevendienst      : Hilde
Twaalf helpers
Jezus vertelt het goede nieuws over Gods koninkrijk en maakt zieke mensen beter. Dat doet hij niet alleen: hij stuurt twaalf leerlingen eropuit om hetzelfde te gaan doen. Ze moeten geen grote reistas met spullen meenemen – wat zij bij zich hebben, is het goede nieuws van Gods toekomst.

Zondag 25 juni
Crècheleiding             :  Claudia en Melissa
Kindernevendienst      : Mary
Schreeuw het van de daken
De leerlingen van Jezus worden eropuit gestuurd om het goede nieuws te gaan vertellen. Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar God zal hun de goede woorden geven. Wat zij in het oor gefluisterd krijgen, mogen ze van de daken schreeuwen.
 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.