Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk februari

Kinderen in de kerk februari
Zondag 6 februari
Crècheleiding                :  Tamara v/d M. en Monicque S.
Kindernevendienst         :  Tamara N.
Wat verwacht je?
Jezus krijgt bericht dat zijn vriend Lazarus ziek is. De leerlingen van Jezus vinden dat hij beter niet naar Judea kan gaan (waar Lazarus woont), omdat mensen daar Jezus willen doden. Maar Jezus zegt dat hij Lazarus wakker zal maken.

Zondag 13 februari
Crècheleiding                :  Simone en Melissa
Kindernevendienst         :  Dirdry
Waar was je nou?
Jezus is op weg naar het huis van Lazarus, die gestorven is. Onderweg komt Marta, de zus van Lazarus hem al tegemoet. Jezus vertelt haar dat Lazarus uit de dood zal opstaan.

Zondag 20 februari
Crècheleiding                :  Dirdry en José
Kindernevendienst         :  Mary
Kom tevoorschijn!
Jezus gaat naar het graf van Lazarus, die vier dagen geleden gestorven is. Hij dankt de Vader, omdat Hij al Jezus’ gebeden verhoort. Dan roept Jezus Lazarus tevoorschijn uit het graf.

Zondag 27 februari
Crècheleiding                :  Femke en Monique W.
Kindernevendienst         :  José
En nu?
De hogepriesters en Farizeeën horen dat Jezus Lazarus  uit de dood heeft opgewekt. Ze bespreken wat ze moeten doen. Als het zo doorgaat, zal iedereen in Jezus gaan geloven en grijpen de Romeinen misschien in. Hogepriester Kajafas zegt dat een man moet sterven voor het volk.
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.