Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk april

Kinderen in de kerk april

Zondag 3 april
Crècheleiding                : José en Femke
Kindernevendienst         : Dirdry
Wat is wijs?
Deze zondag lezen we een bijzonder verhaal uit het boek Spreuken. Het gaat over de Wijsheid, die in de straten en op de pleinen haar stem laat horen. ‘Luister toch naar mij!’ roept ze. Maar de mensen luisteren niet, waardoor ze zelf ongelukkig worden. Wie naar de Wijsheid luistert, hoeft niet bang te zijn voor het kwaad.

Zondag 10 april
Crècheleiding                : Claudia en Monique W.
Kindernevendienst         : José
Palmpasen
Als Jezus naar Jeruzalem gaat, komen de mensen hem met palmtakken tegemoet. Ze roepen: ‘Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer, de koning van Israël.’ Jezus gaat op een ezel zitten. De Farizeeën zien dat ze niks bereikt hebben. ‘De hele wereld loopt achter hem aan’, zeggen ze tegen elkaar.

Zondag 17 april
Crècheleiding                : Monicque S. en Simone
Kindernevendienst         : Melissa
Droog je tranen
Nadat Jezus gestorven is, gaat Maria van Magdala naar het graf. Ze ziet dat de steen voor het graf is weggehaald en dat het graf leeg is. Jezus leeft!

Zondag 24 april
Crècheleiding                : Melissa en Femke.
Kindernevendienst         : Hilde
De achtste dag na de opstanding verschijnt Jezus aan zijn leerlingen. Thomas is er niet bij. Hij zegt dat hij alleen kan geloven als hij de wonden van Jezus ziet. Een week later verschijnt Jezus nog eens en nu is Thomas er wel bij.
 

terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.