Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Gesprekskring geloofsopvoeding Gesprekskring geloofsopvoeding
Hoe help je als ouder/opvoeder je kind zijn of haar leven te delen met anderen? Welke bagage geef je het mee als het om leven en geloven gaat? Bij de doop heb je een belofte uitgesproken rondom de geloofsopvoeding van jullie kind. Natuurlijk is ieder geheel vrij om die geloofsopvoeding naar eigen inzicht in te vullen. Maar samen weten we ook dat geloofsopvoeding niet eenvoudig is. Hoe fijn kan het dan zijn om daar met andere opvoeders over in gesprek te gaan. Daartoe is in het komende seizoen maandelijks gelegenheid in De Brug van 19.30 tot 21.00 uur. We starten op dinsdag 26 september. Voor verdere informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273

 
 
Samen de Bijbel lezen Samen de Bijbel lezen
In de gemeente van Christus speelt de Bijbel een hoofdrol. Het is onder andere via de Bijbel dat God zich aan ons bekend maakt. Alleen daarom al zou er in elke gemeente een Bijbelkring moeten zijn. Vanaf maandagmiddag 2 oktober is er maandelijks gelegenheid om samen in de Bijbel te lezen. Dit seizoen zullen dat gedeelten uit de Bijbel zijn die een link hebben met het jaarthema van de landelijke kerk 'Ga mee' en passen binnen de desbetreffende periode van het kerkelijk jaar. Iedereen is welkom van 15.00 uur tot 16.00 uur in de Brug.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.