Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk september Kinderen in de kerk september

Zondag 4 september
Crècheleiding                 :  Claudia en Simone
Kindernevendienst         :  Jelle
Doe je mee?
Jezus is onderweg naar Jeruzalem. Tegen de mensen zegt Jezus dat ze hem alleen kunnen volgen als ze dat het allerbelangrijkste vinden; zelfs belangrijker dan hun vader en moeder of hun leven. Met twee voorbeelden legt Jezus uit dat je eerst goed moet nadenken voordat je zo’n belangrijke beslissing neemt. De voorbeelden gaan over iemand die een toren bouwt en eerst de kosten berekent en over een koning die voor een oorlog eerst inschat wat zijn kansen zijn.

Zondag 11 september
Crècheleiding                 :  Melissa en Femke
Kindernevendienst         :  Mary
Dat is een feestje waard
Jezus vertelt over een herder die een verloren schaap terugvindt en een vrouw die een verloren munt terugvindt. Ze zijn allebei blij en nodigen hun vrienden en buren uit om feest te vieren. Zo blij is God ook als mensen teruggevonden worden

Zondag 18 september
Crècheleiding                 :  Dirdry en Tamara M.
Kindernevendienst         :  Hilde
Waar ben je mee bezig?
Jezus vertelt over een rentmeester die ontslagen wordt. De rentmeester laat nog snel een paar schuldenaars van zijn baas bij zich komen om hun schuldbewijzen aan te passen. Hij hoopt dat de schuldenaars hem straks op hun beurt zullen helpen als hij geen werk heeft. De heer prijst de rentmeester omdat hij slim gehandeld heeft

Zondag 25 september
Crècheleiding                 :  Monique W. en Monicque S.
Kindernevendienst         :  Tamara N.
Zie je hem?
Een rijke man viert elke dag een groot feest, terwijl bij zijn poort de arme bedelaar Lazarus honger lijdt. Op een dag sterven ze allebei. Lazarus mag rusten bij Abraham, de rijke man komt in het dodenrijk. Hij smeekt of Lazarus hem wil helpen, maar zijn feest is al geweest.
 

terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.