Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk augustus

Kinderen in de kerk augustus
Zondag 6 augustus 
Crècheleiding              : Sanne en Jelle
Kindernevendienst      : Hilde
Matteüs 14:13-21
Broodje geluk
Jezus laat mensen proeven van het geluk: hij geeft meer dan vijfduizend mensen te eten van vijf broden en twee vissen. Er blijven zelfs nog twaalf volle manden over.

Zondag 13 augustus 
Crècheleiding              : Monique W. en Dinique
Kindernevendienst      : Hilde
Matteüs 14:22-33
Tegenwind
De leerlingen van Jezus komen in een storm op het meer terecht. Jezus komt over het water naar hen toe. Eerst schrikken ze omdat ze denken dat ze een spook zien, maar Jezus zegt dat ze niet bang hoeven te zijn. Petrus gaat over het water naar Jezus toe, maar wordt later toch bang. Jezus redt hem. De leerlingen beseffen
allemaal dat Jezus echt Gods Zoon is.

Zondag 20 augustus 
Crècheleiding              : Monicque S. en Melissa
Kindernevendienst      : Tamara N. 
Matteüs 15:21-28
Kijk naar mij!
Jezus gaat naar het ‘buitenland’, naar het gebied van Tyrus en Sidon. Daar vraagt een Kananese vrouw hem om hulp. Eerst reageert Jezus afwijzend: hij is gestuurd naar de verloren schapen van het huis van Israël. Maar als de vrouw aanhoudt, prijst Jezus haar geloof.

Zondag 27 augustus 
Crècheleiding              : Simone en Claudia
Kindernevendienst      : Jelle
Matteüs 16:21-27
Een moeilijke weg
Jezus vertelt aan zijn leerlingen dat hij een moeilijke weg zal gaan. In Jeruzalem zal hij lijden en sterven, om op de derde dag weer op te staan. Petrus zegt tegen Jezus dat dat niet mag gebeuren. Maar Petrus heeft het niet goed begrepen; hij denkt aan wat mensen willen, niet aan wat God wil.
 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.