Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Leg de basis met Basics Leg de basis met Basics
LEV is Leren: In de oorspronkelijke taal van (een deel van) de Bijbel, - het hebreeuws -, staat LEV voor moed, ziel, volhouden, hart. Tijdens LEV gaan we aan de hand van de Bijbel en eigentijds materiaal op ontdekkingstocht naar antwoorden op allerlei vragen die je kunt hebben als het gaat om het hart: het hart van God, het hart van het geloof, je eigen hart, het hart van de kerk.
LEV is Eten: In de afgelopen jaren bleek het telkens moeilijk om een geschikte dag en tijd te vinden voor de jongerenactiviteit die aan LEV voorafging, de catechisatie. Sport en school vragen ook tijd en aandacht. Vandaar dat LEV rond etenstijd zal plaatsvinden. En ja: er wordt voor een warme maaltijd gezorgd!
LEV is Vieren: Elke eerste zondag van de maand zal er tijdens de kerkdienst in het jeugdhonk voor alle 12plussers een jongerendienst worden gehouden waarin de jongeren op een eigen manier hun geloof kunnen delen en vieren.

Alle LEVfeiten op een rij:
•            Waar: In het jeugdhonk
•            Wanneer: de eerste LEV-avond is op dinsdag 3 november van 18.00 tot 19.00 uur. Samen met de jongeren wordt gekeken of de dinsdagavond ook in de toekomst een geschikte avond is.
•            Hoe vaak: 1x per 2/3 weken.
•            Voor wie: alle jongeren van 12plus tot... zolang de jongere het leuk vindt.

In verband met de maaltijd graag aanmelden: Je kunt je jongere(n) aanmelden via pgwwinterwerk@gmail.com. Vergeet niet eventuele allergieën te vermelden.
ds. C.A. van Eck
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.