Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2021 Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2021
Delta voor Indonesië
Ondanks de slechte weersvoorspelling waagden 13 gemeenteleden zich aan een wandeling door onze dorpen op tweede Pinksterdag. Gewapend met handschoenen, vuilniszak, wandelroute en sommigen ook nog met een afvalgrijper, ging men op pad tussen de buien door. Heerlijk fris met een gevulde zak afval kwamen ze terug! Daarna koos men verschillende plantenstekjes uit, waarbij ervaringen en tips werden uitgewisseld. In het zonnetje werd er buiten gezellig bijgepraat! Wat hebben we elkaar gemist! Heel fijn om elkaar zo weer te ontmoeten…
Anderen kwamen langs voor de planten en bleven ook gezellig even plakken.
Al met al een hele gezellige middag  met een prachtige opbrengst van € 212,40 voor onze Indonesische doelen.  Daarnaast heeft de opschoonactie 2 grote vuilniszakken vol afval opgeleverd wat we netjes hebben afgevoerd.
Mocht u geen gelegenheid hebben gehad om langs te komen, dan wijs ik u graag op de mogelijkheid om bij familie Binnekamp naast het huis op de kist te komen kijken naar de plantjes die over zijn. Kies gerust iets leuks uit en doe uw gift in de brievenbus.
Er is keuze in vaste tuinplanten, groenten, kruiden, zonnebloemen maar ook plantjes voor binnen. (op=op).
Alle deelnemers aan deze actie: hartelijk dank voor support, planten en giften!
Namens de ZWO-commissie,
Jeanette Binnekamp
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.