Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-commissie febr. 2022 Berichten van de Z.W.O.-commissie febr. 2022
Delta voor Indonesië
Vanuit de projecten van Delta voor Indonesië hoop ik u in een volgend bericht meer te kunnen vertellen. Ook daar ondervindt men veel moeilijkheden t.g.v. (beperkingen) door het coronavirus.

Vanuit de commissie
Als commissie zijn we in 2021 maar 1x fysiek bij elkaar gekomen, het  was een fijn moment om met elkaar te delen hoe we deze periode zelf doormaakten. Waardevol om elkaars verhaal aan te horen en daar eens de tijd voor te nemen! We hebben een fijne commissie met elkaar en daarom vinden we het jammer dat Sjanet heeft aangegeven dit jaar haar taak in de commissie te willen overdragen aan iemand anders. Ze heeft al jarenlang in de commissie meegedraaid en van ons allen de meeste ervaring. We zullen dat missen! Links en rechts hebben we al wat mensen benaderd met de vraag om onze commissie te komen versterken.

Heeft u een warm hart voor zending, werelddiakonaat en ontwikkelingssamenwerking en lijkt het u leuk mee te doen om o.a. creatieve acties te organiseren dan horen we graag van u.
Voor het komende jaar zijn er allerlei plannen gemaakt, u leest er in de brief bij dit kerkblad meer over. We hopen iedereen weer te kunnen ontmoeten bij deze acties!

Tenslotte zijn we dankbaar voor uw giften bij de kerstbomenverkoop waarvan de helft van de opbrengst naar onze projecten gaat!

Namens de ZWO-commissie,
Jeanette Binnekamp
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.