Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-commissie april 2022 Berichten van de Z.W.O.-commissie april 2022
Delta voor Indonesië zet de tuin in bloei!
“ Met de bloembollen zetten we niet alleen onze classis in bloei maar dragen we ook bij aan het leven van kwetsbaren in Indonesië” aldus ds. Arie van der Maas, classespredikant.

Met 42 andere gemeenten uit de Delta gaan wij ook meedoen aan de tulpenbollenactie voor Delta voor Indonesië. In dit kerkblad is het bestelformulier toegevoegd.
Download het formulier en lever het formulier (met de betaling) op het aangegeven adres in vóór 15 mei. In de eerste 2 weken van september zullen wij de tulpenbollen ontvangen en communiceren we via de telefoon over bezorgen/afhalen van de bollen. We hopen natuurlijk op vrolijk gekleurde dorpen door deze bollen In het voorjaar van 2023!!

Als ZWO-commissie hebben we 65 kaarten geschreven en verzonden voor gedetineerden zodat zij met Pasen een teken van warmte en licht mogen ontvangen. We hopen dat volgend jaar de kaarten weer door alle gemeenteleden kunnen worden geschreven!

Namens onze commissie wensen wij u kracht, inspiratie en blijdschap toe van onze opgestane Heer!
Jeanette Binnekamp

 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.