Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

donderdag 9 december 2021

Workshop pouring

Locatie: 
 de Brug
Tijdstip: 
 19:30 uur
Prijs: 
 € 5,00

Deze workshop pouring, of te wel: verf gieten wordt gegeven door Ida Kloet. Tijdens haar zomerexpositie in de kerk zagen we al dat Ida vele creatieve technieken beheerst. Op de startzondag maakten een aantal kinderen een paar kunstwerkjes met de techniek pouring. Tijdens de workshop leren we hoe we zelf de verf zo kunnen mengen dat ze, wanneer ze uitgegoten wordt, een verrassend, spannend en uniek beeld geeft.
In verband met de aanschaf van materialen zijn er kosten aan deze workshop verbonden, €5,00 pp. Je kunt je tot en met zondag 5 december aanmelden via de flip-over in de kerkhal of via pgwwinterwerk@gmail.com
ds. C.A. van Eck
 

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kerkdiensten en Corona maatregelen
Versoepeling corona-maatregelen met ingang van 23 januari 2022
Naar aanleiding van het advies van de landelijke PKN heeft de kerkenraad besloten de corona-maatregelen voor de zondagse eredienst aan te passen met ingang van zondag 23 januari 2022. 
Het landelijk advies luidt als volgt:
Maximaal 50 mensen (exclusief ‘medewerkers’) aanwezig laten zijn tijdens de kerkdienst. Daarbij wordt aangeraden:
• Werken met placering (duidelijke plaats indeling), zo nodig reserveringssysteem.
• Dragen mondkapje bij binnenkomst, verplaatsingen en vertrek
• Ingetogen zang
• Goede ventilatie
Bovenstaand advies betekent dat we weer terug kunnen naar de situatie vóór Kerst. Gezien het verwachte aantal bezoekers gaan we niet reserveren, maar wel  registreren. De kindernevendienst kan ook weer beginnen, waarbij de gezinnen met kinderen worden gevraagd vóóraan in het kerkgebouw plaats te nemen.
Johan Smallegange
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.