Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

zondag 19 september 2021

Startzondag 'Van U is de toekomst'

Locatie: 
 Nicolauskerk
Tijdstip: 
 09:45 uur ontvangst

De Kliederkerkviering start dan rond 10.15 uur in het kerkgebouw en bestaat uit vier delen. Allereerst is er een gezamenlijke opening, daarna zijn er een aantal activiteiten/workshops in en rondom de kerkelijke gebouwen geschikt voor iedereen van 4 tot 100 jaar. Voor de allerjongsten is er crèche in de Brug. De resultaten van de activiteiten/workshops komen samen wanneer we de viering weer gezamenlijk voortzetten in het kerkgebouw. Bij mooi weer sluiten we de dienst buiten af met een gezamenlijke maaltijd van soep en broodjes.
Wie thuis de Kliederkerkviering wil meemaken moet er rekening mee houden dat alleen dat wat in het kerkgebouw plaatsvindt wordt uitgezonden.
Alles op een rijtje:
-            19 september startzondag
-            ontvangst vanaf 9.45 uur buiten en bij slecht weer in het kerkgebouw
-            rond 10.15 uur gezamenlijke start in het kerkgebouw
-            reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht! Dit kan tot en met zondag 12 september via de flapover in de kerk of bij één van de commissieleden.
-            gezamenlijke maaltijd alleen bij mooi weer.

Natuurlijk ziet de commissie er op toe dat alles zo goed mogelijk binnen de dan geldende coronamaatregelen zal verlopen.
Wat zou het fijn zijn om na anderhalf jaar, waarbij het gemeenteleven zich alleen rondom de eredienst afspeelde, weer wat dingen samen te kunnen doen!
Wij hebben er zin in.
De startdagcommissie: Marja Bakker, Ida Kloet,
Simone de Wilde, Corine van Eck
 

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.