Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Rondreis door Jordanië en Israël Rondreis door Jordanië en Israël
Deze afwisselende rondreis zit vol eeuwenoude cultuur, Bijbelse historie en gevarieerd natuurschoon. Met bezoeken aan Bijbelse plaatsen zoals Tiberias, Jeruzalem en de berg Nebo komt de geschiedenis als het ware opnieuw tot leven. Een absoluut hoogtepunt is het bezoek aan de in de rotsen verscholen stad Petra uit de tijd van de Nabateeën! Maar ook een jeeptour door de woestijn van Wadi Rum is een belevenis, evenals een overnachting bij de bedoeïenen.
Misschien heb je er al eens eerder aan gedacht om een reis naar deze Bijbelse landen te maken, maar is het er nog nooit van gekomen. Ga dan nu mee en ervaar het allemaal tijdens deze boeiende reis!
Mogelijke bezwaren:
  • Je bent eigenlijk geen mens voor een groepsreis. Dat is door zeker de helft van de deelnemers aan vorige reizen ook gezegd: zij hebben genoten!
  • Is het niet ontzettend duur? Deze reis is inderdaad niet goedkoop. Dit heeft niet alleen te maken met de gestegen vliegprijzen, maar komt ook doordat alles is inbegrepen. Je hoeft je portemonnee alleen maar mee te nemen voor een drankje en een souvenir.
  • Is het niet ontzettend warm in juli? Het is in deze landen niet warmer dan in andere landen rond de Middellandse Zee. Dit jaar was het er in deze periode zelfs kouder dan in Nederland. Vanzelfsprekend worden we vervoerd in bussen met airconditioning en bijna alle hotels hebben een zwembad voor een verfrissende duik aan het eind van de dag.
Verdere informatie en opgave bij ds. Corine van Eck, tel. 581273 en https://www.drietour.nl/vaneckwolphaartsdijk Opgeven kan tot 1 december 2019.
Ds. C.A. van Eck
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kerkdiensten en Corona maatregelen
Versoepeling corona-maatregelen met ingang van 23 januari 2022
Naar aanleiding van het advies van de landelijke PKN heeft de kerkenraad besloten de corona-maatregelen voor de zondagse eredienst aan te passen met ingang van zondag 23 januari 2022. 
Het landelijk advies luidt als volgt:
Maximaal 50 mensen (exclusief ‘medewerkers’) aanwezig laten zijn tijdens de kerkdienst. Daarbij wordt aangeraden:
• Werken met placering (duidelijke plaats indeling), zo nodig reserveringssysteem.
• Dragen mondkapje bij binnenkomst, verplaatsingen en vertrek
• Ingetogen zang
• Goede ventilatie
Bovenstaand advies betekent dat we weer terug kunnen naar de situatie vóór Kerst. Gezien het verwachte aantal bezoekers gaan we niet reserveren, maar wel  registreren. De kindernevendienst kan ook weer beginnen, waarbij de gezinnen met kinderen worden gevraagd vóóraan in het kerkgebouw plaats te nemen.
Johan Smallegange
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.