Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Rondreis door Jordanië en Israël Rondreis door Jordanië en Israël
Deze afwisselende rondreis zit vol eeuwenoude cultuur, Bijbelse historie en gevarieerd natuurschoon. Met bezoeken aan Bijbelse plaatsen zoals Tiberias, Jeruzalem en de berg Nebo komt de geschiedenis als het ware opnieuw tot leven. Een absoluut hoogtepunt is het bezoek aan de in de rotsen verscholen stad Petra uit de tijd van de Nabateeën! Maar ook een jeeptour door de woestijn van Wadi Rum is een belevenis, evenals een overnachting bij de bedoeïenen.
Misschien heb je er al eens eerder aan gedacht om een reis naar deze Bijbelse landen te maken, maar is het er nog nooit van gekomen. Ga dan nu mee en ervaar het allemaal tijdens deze boeiende reis!
Mogelijke bezwaren:
  • Je bent eigenlijk geen mens voor een groepsreis. Dat is door zeker de helft van de deelnemers aan vorige reizen ook gezegd: zij hebben genoten!
  • Is het niet ontzettend duur? Deze reis is inderdaad niet goedkoop. Dit heeft niet alleen te maken met de gestegen vliegprijzen, maar komt ook doordat alles is inbegrepen. Je hoeft je portemonnee alleen maar mee te nemen voor een drankje en een souvenir.
  • Is het niet ontzettend warm in juli? Het is in deze landen niet warmer dan in andere landen rond de Middellandse Zee. Dit jaar was het er in deze periode zelfs kouder dan in Nederland. Vanzelfsprekend worden we vervoerd in bussen met airconditioning en bijna alle hotels hebben een zwembad voor een verfrissende duik aan het eind van de dag.
Verdere informatie en opgave bij ds. Corine van Eck, tel. 581273 en https://www.drietour.nl/vaneckwolphaartsdijk Opgeven kan tot 1 december 2019.
Ds. C.A. van Eck
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kerstbomenverkoop

 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.