Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

ma 30 november 2020

Muzikale thema-avond rondom Bonhoeffer

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 19:30 uur

Bonhoeffer en jazzmuziek en negrospirituals zijn nauw verbonden. Zij hebben één ding gemeen: mensen buiten zichzelf brengen, mensen bevrijden van 'de muren van hun verblinde zielen' (Bonhoeffer). Niet voor niets dus dat gedichten van Bonhoeffer op muziek zijn gezet en dat er liederen geschreven zijn bij zijn teksten. Deze thema-avond zal in het teken staan van muziek en Bonhoeffer. We luisteren, zingen en gaan met elkaar in gesprek. Iedereen is van harte welkom op maandag 30 november vanaf 19.30 uur in de Brug.
ds. C.A. van Eck
 

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kerstbomenverkoop

 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.