Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Gesprekskring 'Zinvol leven'

Gesprekskring 'Zinvol leven'
In deze gesprekskring gaan we op zoek naar de stem van God in het boek Prediker en zoeken we naar antwoorden op bovengenoemde vragen. We doen dit aan de hand van het boekje 'Zinvol leven' van Stefan Paas en Siebrand Wierda. Het is niet nodig dit boekje aan te schaffen.

Deze kring is voor iedereen die na wil denken over het leven. In het bijzonder zijn de jongvolwassenen, ouders die ondersteuning zoeken rondom geloofsopvoeding en mensen die overwegen belijdenis van hun geloof af te leggen van harte uitgenodigd.
De kring wordt gehouden in de Brug vanaf 19.30 uur op
5 november, 9 december, 13 januari en 9 maart.
Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273
terug
 
 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.