Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

vr 29 november 2019

Filmavond “ MY LEFT FOOT”

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 19:45 uur

MY LEFT FOOT, een film die is gebaseerd op het leven van schrijver en artiest Christy Brown. Hij kwam uit een groot Iers gezin van 13 kinderen. Vanaf de geboorte was hij verlamd en bijna door iedereen werd hij afgeschreven  als hulpeloos en achterlijk. Het enige wat Christie zelf kon controleren, was zijn linkervoet. Zijn leven veranderde drastisch toen hij met zijn voet en een krijtje een teken schreef op de vloer. Dit was voor zijn moeder het bewijs dat hij intelligent was. Dankzij zijn moed en veel oefening en inspanning leerde Christie schrijven en spreken. De bekende acteur Daniel Day-Lewis  die de rol van Christie speelde, kreeg hiervoor een Oscar.

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kerstbomenverkoop

 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.