Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

vr 29 november 2019

Filmavond “ MY LEFT FOOT”

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 19:45 uur

MY LEFT FOOT, een film die is gebaseerd op het leven van schrijver en artiest Christy Brown. Hij kwam uit een groot Iers gezin van 13 kinderen. Vanaf de geboorte was hij verlamd en bijna door iedereen werd hij afgeschreven  als hulpeloos en achterlijk. Het enige wat Christie zelf kon controleren, was zijn linkervoet. Zijn leven veranderde drastisch toen hij met zijn voet en een krijtje een teken schreef op de vloer. Dit was voor zijn moeder het bewijs dat hij intelligent was. Dankzij zijn moed en veel oefening en inspanning leerde Christie schrijven en spreken. De bekende acteur Daniel Day-Lewis  die de rol van Christie speelde, kreeg hiervoor een Oscar.

terug
 


 
 

Inloggen


 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.