Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep febr. 2020 Een bericht van de Roemeniëgroep febr. 2020
Fijn dat ik u kan melden dat we een tweetal zeer goede acties achter de rug hebben. Eind november hadden we de verkoop van de amandel- en speculaasstaven. De opbrengst van deze actie was € 2.071,60, een heel mooi resultaat. We konden de inwoners van Vice verblijden met een levensmiddelenpakket.
Bijna tegelijkertijd startte de kerstbomenactie. We hadden ruim 200  kerstbomen ingekocht. Het blijft ieder jaar toch spannend of we de bomen zullen verkopen. Ook dit jaar is de allerlaatste boom  weer verkocht. Er kwamen zelfs mensen uit Kats, ’s-Heer Arendskerke, Goes en Kamperland om een kerstboom. Zij hadden het stukje in de krant gelezen en vonden het een goede actie en kwamen daarom speciaal bij ons een kerstboom kopen. Deze actie leverde het prachtige bedrag op van € 2.315,88.
We hebben ook nog een aantal giften gekregen en mochten in  totaal
€ 5.187,48 ontvangen. Een bedrag waar we heel erg blij mee zijn. We kunnen het kinderinternaat financieel ondersteunen met de verdere renovatie van het gebouw. 
We zijn iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd om onze projecten het afgelopen te laten slagen zeer dankbaar. 

Helaas hebben wij, tot groot verdriet, afscheid moeten nemen van ons oud-lid Bas de Koeijer, een zeer betrokken en actief medewerker tijdens de kerstboomacties. Op zijn initiatief zijn we deze succesvolle actie begonnen, we zijn hem dan ook veel dank hiervoor verschuldigd.
We zullen hem erg gaan missen.

Namens de Roemeniëgroep,
Esther van Aartsen
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.