Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep dec. 2015 Een bericht van de Roemeniëgroep dec. 2015
Joseph Horvath is de directeur van het verpleegtehuis in Chesau. Hij heeft vorig jaar een hele nieuwe verwarmingsinstallatie aangelegd om zijn verpleegtehuis zo efficiënt en goedkoop mogelijk te verwarmen. De winters in Roemenië zijn veel kouder dan bij ons. Hij is dus altijd veel geld kwijt aan stookkosten. Wij hebben met steun van u een bijdrage geleverd van € 2.000 aan deze installatie. Hij heeft ons laten weten dat de verwarming prima werkt en dat hij heel blij is dat hij de komende winter voor warme kamers kan zorgen voor de bewoners van zijn verpleegtehuis.
Veel van deze inwoners gebruiken incontinentiemateriaal. Wij brengen ieder jaar veel incontinentiemateriaal naar het verzorgingstehuis omdat dit erg duur is in de aanschaf en omdat er heel veel gebruikt wordt. Wij willen daarom vanaf hier een oproep doen: Heeft u nog incontinentiemateriaal over, dan is het bij ons van harte welkom! U kunt het afgeven bij  Rein van Aartsen, Bertiusstraat 14, of Kees Magnus, Stadseweg 2.
Op zondag 20 december worden er na de kerkdienst weer kerststukjes verkocht. De opbrengst van deze stukjes gebruiken we ook voor de kerstpakketten die we aan de inwoners van Vice geven. U heeft hier in het vorige kerkblad over kunnen lezen.
Bas de Koeijer en Amber Braamse hebben ons laten weten met de Roemenië groep te gaan stoppen. Wij vinden het natuurlijk erg jammer, maar we willen ze nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet.
 
Met vriendelijke groet,
Namens de Roemenië groep
Esther van Aartsen
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.