Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep dec.2014 Een bericht van de Roemeniëgroep dec.2014
Wat fijn dat u bereid was om enthousiast speculaas- en amandelstaven, kerstbomen en kerststukjes te kopen. Voor  ons zijn die gezinnen in Roemenië inmiddels bekende families en vertrouwde gezichten. U deed mee, terwijl u de mensen niet eens kent.
Eind november hebben we amandel- en speculaasstaven verkocht. Wij hebben met de verkoop het mooie bedrag van €1.960,- opgehaald. Vervolgens gingen we door met de kerstbomenactie. Nu voor het tweede jaar. Het blijft spannend om zo’n actie te organiseren, omdat je behoorlijk hoge investeringskosten moet terugverdienen. Gelukkig wisten velen de  Stadseweg bij Kees en Annemien Magnus te vinden om een mooie kerstboom uit te zoeken. En leverde deze actie € 1.275,- op.
In het weekend voor kerst hebben we nog prachtige kerststukjes verkocht. De kerststukjes hebben € 470,- opgeleverd. Alle acties bij elkaar hebben  het  mooie bedrag opgebracht van € 3.705,- inclusief een aantal giften. Met de opbrengst van de stavenactie hebben we de kerstpakketten kunnen bekostigen. Wat zijn we dankbaar dat dat ook dit jaar weer gelukt is!
We vonden het heel fijn te merken dat u ons na al die jaren nog van harte steunt. Het motiveert ons om er in het nieuwe jaar weer vol energie en enthousiasme mee door te gaan.
 
Met vriendelijke groet,
Esther van Aartsen,
namens de Roemenië groep 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.