Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep dec.2014 Een bericht van de Roemeniëgroep dec.2014
Wat fijn dat u bereid was om enthousiast speculaas- en amandelstaven, kerstbomen en kerststukjes te kopen. Voor  ons zijn die gezinnen in Roemenië inmiddels bekende families en vertrouwde gezichten. U deed mee, terwijl u de mensen niet eens kent.
Eind november hebben we amandel- en speculaasstaven verkocht. Wij hebben met de verkoop het mooie bedrag van €1.960,- opgehaald. Vervolgens gingen we door met de kerstbomenactie. Nu voor het tweede jaar. Het blijft spannend om zo’n actie te organiseren, omdat je behoorlijk hoge investeringskosten moet terugverdienen. Gelukkig wisten velen de  Stadseweg bij Kees en Annemien Magnus te vinden om een mooie kerstboom uit te zoeken. En leverde deze actie € 1.275,- op.
In het weekend voor kerst hebben we nog prachtige kerststukjes verkocht. De kerststukjes hebben € 470,- opgeleverd. Alle acties bij elkaar hebben  het  mooie bedrag opgebracht van € 3.705,- inclusief een aantal giften. Met de opbrengst van de stavenactie hebben we de kerstpakketten kunnen bekostigen. Wat zijn we dankbaar dat dat ook dit jaar weer gelukt is!
We vonden het heel fijn te merken dat u ons na al die jaren nog van harte steunt. Het motiveert ons om er in het nieuwe jaar weer vol energie en enthousiasme mee door te gaan.
 
Met vriendelijke groet,
Esther van Aartsen,
namens de Roemenië groep 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kerstbomenverkoop

 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.