Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemenië groep Een bericht van de Roemenië groep
Na al vele jaren de paasmarkt georganiseerd te hebben, blijft het ieder jaar weer spannend of het een succes zal worden. Het blijft toch steeds weer afwachten of ook dit jaar de mensen “de Brug” weer weten te vinden. Voor half twee stonden de eerste mensen al voor “de Brug” te wachten met de vraag of we al konden beginnen. Dat was fijn om te zien. En al gauw kwamen er steeds meer mensen die vol enthousiasme aan de activiteiten mee deden zoals: sjoelen, darten, de fotoquiz oplossen, mooie bloemstukjes kopen, oliebollen eten, gezellig bijkletsen in de koffiehoek. En natuurlijk werden er bij het rad van avontuur weer prachtige prijzen gewonnen. Ook de koe die speciaal door de familie Smallegange werd gebracht deed waar zij voor gekomen was. Zij stond nog geen vijf minuten in haar “weitje” of zij dropte al een prachtige vlaai. De sfeer was heel gezellig. Deze paasmarkt heeft het prachtige bedrag opgeleverd van € 3100,- (inclusief giften). Een bedrag waar wij, maar vooral de mensen in Koldau, heel erg blij mee zijn. In Koldau kan  er een start gemaakt worden met een kleine bakkerij waar brood tegen een hele lage prijs gemaakt en verkocht gaat worden, zodat de arme mensen in de omgeving ook brood kunnen kopen. Door uw komst  heeft  u er aan bijgedragen dat ons doel: een boterham voor iedereen werkelijkheid gaat worden voor de mensen in Koldau en omgeving. Wij zijn u zeer dankbaar! Ook willen we de mensen die ons geholpen en gesponsord hebben  nogmaals hartelijk bedanken.
In de eerste week van mei gaan Bram en Bas weer met een volgeladen bus richting Roemenië en ze zullen dan het geld aanbieden voor de kleine bakkerij. Ze zullen als ze terug komen vast weer het nodige beleefd hebben. Dat leest u  in het volgend kerkblad.
 
Namens de Roemenië groep,
Esther van Aartsen
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,
van de PKN mogen de kerkdiensten weer van start gaan met maximaal 60 personen.
U hoeft van te voren niet meer te reserveren.

  meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.