Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

wo 25 november 2020

Dankdag

Locatie: 
 Nicolauskerk
Tijdstip: 
 19:00 uur

Op 25 november vieren wij de Dankdag. Dit jaar zullen we voorafgaand aan de dienst thuis moeten eten in plaats van in de Brug. In verband met de coronacrisis is het niet verantwoord om een gezamenlijke maaltijd te gebruiken. Jammer natuurlijk, maar wellicht lukt het volgend jaar wel, dan is het vast extra lekker. Denk op deze dag eens aan het groeiend aantal mensen dat van de voedselbank gebruik moet maken en maak een extra gift over.
ds. C.A. van Eck
 

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kerstbomenverkoop

 
Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,

Er is afgelopen maandag (5 oktober)  overleg geweest tussen minister Grappenhaus en vertegenwoordigers van de religieuze gemeenschappen. Naar aanleiding hiervan is er een richtlijn gekomen om maximaal 30 personen  in het kerkgebouw toe te laten exclusief voorganger, koster, en andere gemeenteleden met een begeleidende functie. Op gewone zondagen zijn er vaak ongeveer 30 personen.
Op grond hiervan heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:
  • Voor zondag 11 oktober worden er nog  geen beperkingen opgelegd, mits het aantal gemeenteleden niet boven de 30 komt.
  • Voor de zondagen hierna in de maand oktober wordt het reserveringssysteem weer opgestart via email via scriba@pgwolphaartsdijk.net  Als dat niet mogelijk is volstaat een briefje in de bus van de Brug vóór zaterdag

De procedure zal ook in de dienst van 11 oktober afgekondigd worden.
Als er veranderingen in de procedure zijn zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

meer
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.