Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

do 13 december 2018

Kerstfeest voor ouderen

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 14:30 uur

Wij nodigen onze inwoners vanaf 65 jaar van harte uit voor de kerstviering op donderdag 13 december in De Brug, aanvang 14.30 uur.
Het Nicolauskerkkoor, dominee Corine van Eck en de kerstcommissie verzorgen met elkaar een mooi en inspirerend programma voor u. We hopen dan ook dat wij u op deze fijne middag mogen begroeten.
Wij vermelden alvast dat de opbrengst van de collecte gaat naar Stichting Opkikker. Dit is een stichting die gezinnen met een ernstig ziek kind helpt weer nieuwe energie op te doen en alle pijn en verdriet van het ziekzijn even te vergeten. De zorgen verdwijnen naar de achtergrond, niet alleen voor het zieke kind, maar ook voor zijn ouders, broertjes en zusjes. De stichting doet dat door Opkikkerdagen te organiseren. Elk gezin heeft zijn eigen verhaal en er wordt van alles uit de kast gehaald om het gezin een fijne, onvergetelijke dag te laten beleven. Op de website https://opkikker.nl/ staan vele leuke en ontroerende verhalen van gezinnen die een Opkikkerdag hebben gehad.
Vooral de foto’s erbij zeggen veel.

U kunt zich voor de kerstviering aanmelden bij Tiny van den Dries, Marian Janse of Marianne van der Weele. Doet u dit alstublieft voor 1 december. U kunt bellen of de antwoordstrook van de uitnodiging gebruiken die u inmiddels thuis heeft ontvangen.

Tiny van den Dries, Vliedbergstraat 91, tel: 581525
Marian Janse, Burg. C. Koertstraat 8, tel: 581630
Marianne van der Weele, Veerweg 24, tel: 582014

Wij zien u graag bij de kerstviering!

Met vriendelijke groet,
Marianne van der Weele

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 19-03-2019 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 19-03-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.