Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

za 6 juli 2019 t/m zondag 11 augustus 2019

Expositie kunstenares Atie de Visser - Verschoor

Locatie: 
 Nicolauskerk

De natuur is voor Atie een onuitputtelijke inspiratiebron die door haar hele oeuvre aanwezig is. Vanuit realistisch oogpunt schildert zij sfeervolle landschappen in allerlei gedaantes. Zij staat regelmatig oog in oog met ongekend natuurschoon, zij kijkt niet alleen maar ziet ook. Fotografie helpt om een moment van vluchtige schoonheid vast te leggen. Die ene fractie van een seconde voordat alles verandert: 'Een foto is wat ik op dat moment gezien en gevoeld heb, maar ook wat ik niet zag en nu pas ontdek.'
Haar werk wordt gekenmerkt door rust, harmonie en eenvoud, deze eenvoud maakt het beeld doordringend. “De oneindigheid van het landschap.”

Naast de zondagen is haar werk ook op een aantal zaterdagen te bezichtigen. Atie zal dan zelf aanwezig zijn. De kerk is van 11.00 uur tot 16.00 uur open op 6, 13 en 27 juli, 3 en 10 augustus. Van harte bij iedereen aanbevolen.
De kunstcommissie

terug
 


 
 

Inloggen


 

Gebedskring
datum en tijdstip 17-09-2019 om 19:15 uur
meer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 17-09-2019 om 19:30 uur
meer details

Startzondag
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.