Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Activiteiten 2018-2019 Activiteiten 2018-2019

Kijk voor alle activiteiten in het programmaboekje.
Of voor actuele data in de agenda.

 
Koffiemorgen in de Meuleweie Koffiemorgen in de Meuleweie

contactpersoon ds. Corine van Eck, tel. 581273

 
De leeskring

De leeskring

Eerste leesavond: vrijdag 23 november 2018        
Op een eerdere leesavond wees ik ondermeer op het bijzondere boek Donderdagmiddagdochter van Stevo Akkerman. Hij beschrijft daarin hoe het is als je pasgeboren kind maar een paar uur te leven heeft en wat dat doet binnen een relatie en daarbuiten. Het boek heeft tot vele reacties geleid. In 2014 ontving hij hiervoor de Vlaamse Prijs voor het beste spirituele boek van dat jaar. Wie zich verder wil verdiepen in dit onderwerp, wijs ik op de boeken van A.Th. van der Heijden en
P.F Thomése resp. Tonio en Schaduwkind.

lees meer »
 
Filmavonden

Filmavonden

Deel je leven kijkend naar een film - Samen naar een film kijken is niet alleen gezellig, maar levert dikwijls ook verrassende gesprekken op. Daan Ingelse zal ook voor dit seizoen weer een aantal mooie films uitzoeken. Houd het kerkblad en de website in de gaten voor actuele informatie!
Eerste filmavond 9 november (zie agendapagina voor info)

 
Gebedskring Gebedskring

contactpersoon Nel Eggebeen, tel. 581491

 
 
 

Inloggen


 

Catechisatie
datum en tijdstip 25-02-2019 om 18:30 uur
meer details

Kidsmiddag
datum en tijdstip 26-02-2019 om 15:00 uur

meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 26-02-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.